Testimonials

Wat zeggen anderen over mij

“Geweldig samenwerking! Het is voor haar een norm om volledig gestructureerd en grondig voorbereid klaar te staan, elke dag weer. Haar empathie, antenne voor anderen en haar zorg voor hoe mensen goed bij elkaar passen zijn aspecten die ik enorm waardeer. Met deze unieke combinatie hebben we succesvol meerdere vacatures in mijn team ingevuld. Je boekt onmiddelijk resultaat met haar support!”

Nora Bujdoso-Barten – Director Control at DPD Nederland BV

“Ik heb het genoegen gehad samen te werken met Irene bij het werven van nieuwe collega’s voor mijn afdeling. Irene’s uitgebreide kennis van IT was cruciaal; ze identificeerde snel de juiste kandidaten uit de markt. Haar inspanningen hebben mij veel werk bespaard, en ik ben dankbaar voor de rust en efficiëntie die zij bracht in het wervingsproces. Irene hield mij scherp, wat resulteerde in de selectie van uitstekende kandidaten. Een absolute aanwinst!”

Bastiaan van den Brink – Practice lead Application Solution Architecture

“Irene Keur heeft met haar marketing en communicatie achtergrond als interim recruiter een USP! Zij kwam ons team versterken in februari 2022 en na een paar dagen leek het alsof ze al heel lang bij ons werkzaam was. Zij is goed in werkprocessen (en het verbeteren ervan) en doorziet snel waar een organisatie behoefte aan heeft. Naast het recruiten zorgt zij ook voor een happy workplace! Een echte teamplayer. Zij is goed in het schrijven van (vacature)teksten, heeft een positief kritische werkhouding en heeft samen met het recruitmentteam van Ingrid van Gelder Flynth adviseurs en accountants goed op de kaart gezet.”

Harriet Bakker – HR Leider

“Prettige en efficiënte samenwerking. Irene begrijpt de kern van de vacature, legt de link met de organisatie en luistert tussen de regels door. Vervolgens weet ze een goede match tot stand te brengen.
Het IM/ ICT team is de afgelopen tijd dan ook flink gegroeid en ondersteunt ze het organiseren van teambijeenkomsten waardoor de verschillende IM/ ICT teams goed op elkaar aansluiten. Kortom een veelzijdige collega waar je op kunt rekenen.”

Rob van der Marck – CIO/ Bestuurslid Informatiebeheer/ ICT

“In mijn rol als afdelingshoofd a.i. van de afdeling Systeem- en Netwerkbeheer van het Dijklander ziekenhuis heb ik het genoegen gehad om met Irene te mogen samenwerken. Irene heeft het ziekenhuis geholpen met vinden van verschillende goede kandidaten, waaronder voor mijn opvolger. Irene is zeer professioneel en is prettig om mee samen te werken. Ze stopt veel energie in het verkrijgen van een goed beeld van de organisatie en het profiel van de gezochte kandidaat. De kandidaten worden uitgebreid ‘doorgezaagd’ voordat ze eventueel worden aangeboden. Irene zoekt altijd contact na een gesprek met een kandidaat en past waar nodig de voorselectie aan, zodat we nog beter passende kandidaten aangeboden krijgen. Ik kan iedereen Irene als recruiter aanbevelen!”

Chris Slijkhuis – Transitiemanager IT

“Ik heb Irene leren kennen, nadat ik mijn interesse kenbaar maakte voor een functie waarvan zij de recruitment deed. We hadden gelijk een mooie klik. De intake deed Irene heel gedreven, goeie vragen stellen, doorvragen waar nodig en goed samenvatten om te zorgen dat ze begreep wat ik zei. Hierdoor kon zij mij prima omschrijven en daarmee de klant voorzien van de juiste (profiel) informatie. Irene pakt zaken heel gedegen aan, communiceert heel goed (ook als er geen nieuws is) en wist mij enorm te motiveren en gerust te stellen waar dat nodig was. Een eerlijk mens met maar een doel, zorgen dat de juiste persoon voor de juiste job wordt aangeboden. Mede dankzij haar heb ik de baan gekregen.”

Ron Severins – Teamleider Systeem & Netwerkbeheer bij Dijklander Ziekenhuis

Waar kan ik jou mee helpen? Neem contact op.