Projectmanager

Leestijd: 2 minuten

Functie omschrijving

Als projectmanager ga je binnen de organisatie aan de slag met een veelvoud aan projecten. Je begeleidt de projecten van A tot Z.

Door jouw manier van werken houd je je collega’s aangehaakt en weet je precies wat er speelt. Je weet precies wat er nodig is om het project gerealiseerd te krijgen. De ene keer houdt dit in dat je iets meer pusht en op een volgend moment help je collega’s met het aanbrengen van structuur in het project. Jij bent de kartrekker en faciliteert waar nodig. Hierin ga je praktisch en pragmatisch te werk.

Binnen de organisatie is veel ruimte voor eigen initiatieven en voorstellen. Nieuwe voorstellen onderbouw je met argumenten. Je weet welke methodiek het beste gebruikt kan worden om een project tot een succes te maken.

In deze nieuwe rol binnen de organisatie is er veel ruimte voor eigen invulling van de functie. Binnen het digital transformation team ga je aan de slag met een diversiteit van kleinere, middelgrote en op een langere termijn ook de grote projecten. Binnen de rol is daardoor ook voldoende potentie om je verder te ontwikkelen en door te groeien in de functie.  

Functie eisen

 • 32-40 uur per week.
 • De voertaal binnen de organisatie is Engels daarom heb je een goede beheersing van de Engelse taal (in woord en geschrift).
 • Binnen de organisatie wordt gewerkt met Dynamics 365. Het is handig als je hier ervaring mee hebt, maar dit is geen must.

Competenties

 • Je hebt een natuurlijke drive om de projecten tot een goed einde te brengen.
 • Je bent ambitieus.
 • Je toont initiatief en gaat pragmatisch te werk.

Bedrijfsprofiel

Deze internationale organisatie heeft een sterke expertise in productontwikkeling, registratie en marketing. De organisatie heeft onder andere vestigingen in Europa en Noord-Amerika.

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en distributie beschermingsmiddelen voor de landbouwsector. Waarbij zij zich richten op een sterke marktgerichte aanpak die rekening houdt met de vraag van de hedendaagse landbouw.

De cultuur van deze organisatie is warm en collegiaal en er heerst een goede sfeer. Binnen de organisatie is veel ruimte om eigen invulling te geven aan de werkzaamheden. Daarnaast is er een prettige werk/privé balans.

Arbeidsvoorwaarden

 • Goed salaris
 • 13de maand
 • Bonusregeling
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot hybride werken (60% kantoor-40% vanuit huis)

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via irene@keurcommunicatie.nl of bel 06-53452305.

Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! Klik dan rechts op de knop solliciteren en vul je gegevens in.

image_printPrint deze pagina